Meer resultaten voor japanse gezichtsmassage

   
 
japanse gezichtsmassage
 
Japanse Gezichtsmassage Aravinda Massage groepspraktijk.
De Japanse gezichtsmassage Ko-bi-do is een verfijnde massage die het weefsel van het gezicht behandelt. Alsook de drukpunten en de meridianen. Hierdoor breng je het lichaam en de geest terug in balans. Het gezicht geeft de uitstraling van je gevoel.
Cursus Japanse Gelaatsmassage De Schoonheidsschool.
Deze massage heeft als pluspunt dat het een jeugdigere uitstraling geeft. Zo verkrijg je op een natuurlijke wijze een facelift en een verjongend effect. Wat is een Japanse massage? De Japanse gezichtsmassage Ko Bi Do is een vorm van traditionele Japanse kunst.
Japanse gezichtsmassage voor een mooiere huid Wellness Academie.
Kenmerken van Japanse gezichtsmassage. De Japanse gezichtsmassage wordt ook wel de Ko Bi Do massage genoemd wat letterlijk staat voor het traditionele pad van de schoonheid. De massage bestaat uit traditionele Japanse medische principes en massagetechnieken die afkomstig zijn uit de shiatsu therapie.
Japanse gezichtsmassage.
Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst zoals de Japanse theeceremonie. Het is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse traditie. Bij een Japanse gezichtsmassage krijgt elk deeltje, van je schouders tot je kruin, de nodige aandacht met aangepaste massagetechnieken.
Massagetechnieken: Japanse gezichtsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Schoonheid werd inderdaad altijd beschouwd als de ultieme weerspiegeling van een perfect evenwicht tussen fysische, psychologische en geestelijke gezondheid. Volgens de Japanse traditie ontwikkelt schoonheid zich indien een persoon deze drie factoren in zich kan harmoniseren. Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst volgens een eeuwenoude tradities.
Japanse gezichtsmassage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Japanse gezichtsmassage is traditionele kunst zoals de theeceremonie en kalligrafie. Ze heeft een lange geschiedenis met ontelbare toevoegingen en verfijningen door de verschillende generaties van Meesters. Japanse gezichtsmassage is uniek in combinatie met stimulatie van de meridianen energiebanen en de acupunctuurpunten tsubo.
Japanse Gezichtsmassage.
Het ondergaan van de Japanse gezichtsmassage. Deze unieke workshop is voor iedereen toegankelijk en is met name geschikt voor Cosmetische acupuncturisten, huidtherapeuten, massagetherapeuten, TuiNa therapeuten, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten, of voor degenen die geïnteresseerd zijn in het effectief liften van de huid.
Cursus Japanse gezichtsmassage mét certificaat! Wellness Academie.
In lijn met de traditionele Japanse geneeskunst, wordt ook bij de Japanse gezichtsmassage de levensenergie ki gestimuleerd waardoor men op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau in balans wordt gebracht. Een Japanse Gezichtsmassage brengt meer schoonheid én gezondheid. Word de Japanse gezichtsmassage meester.

Contacteer ons