Resultaten voor japanse gezichtsmassage

   
 
japanse gezichtsmassage
 
Shiatsu het Gooi: Japanse gezichtsmassage.
Dankzij mijn kennis, vaardigheid en ervaring in de Shiatsutherapie en Traditionele Chinese Geneeskunde en aanvullende Japanse en Spaanse technieken heb ik mijn eigen stijl in deze bijzondere gezichtsmassage kunnen ontwikkelen en vormgeven. Waar ik mee werk is een zelf samengestelde mix van natuurlijke oli├źn, die oa zuiverend, hydraterend en verstevigend werken.
Herbron jezelf Japanse gezichtsmassage.
Deze lichaamsmassage is een stevige en tevens rustgevende massage, met als doel de bloedsomloop te stimuleren de lymfecirculatie te optimaliseren en de spieren los te maken. Ideaal na het sporten of bij overlaste spieren. Afval stoffen worden verwijderd, de doorbloeding wordt bevorderd en vermoeide en gespannen spieren worden verlicht Zweedse massage is ook heerlijk ontspannend voor lichaam en geest.
Japanse Gezichtsmassage.
Het ondergaan van de Japanse gezichtsmassage. Deze unieke workshop is voor iedereen toegankelijk en is met name geschikt voor Cosmetische acupuncturisten, huidtherapeuten, massagetherapeuten, TuiNa therapeuten, schoonheidsspecialisten, acupuncturisten, of voor degenen die geïnteresseerd zijn in het effectief liften van de huid.
Japanse gezichtsmassage MG Massagetherapie.
De Japanse gezichtsmassage is een ontspannende massage van de nek, hals gezicht en het hoofd. Deze massage werkt ontspannend en verbetert de conditie van de huid. Rimpels en wallen onder de ogen kunnen aanzienlijk verminderen. Laat je gezicht weer stralen door de Japanse gezichtsmassage!
Massagetechnieken: Japanse gezichtsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Schoonheid werd inderdaad altijd beschouwd als de ultieme weerspiegeling van een perfect evenwicht tussen fysische, psychologische en geestelijke gezondheid. Volgens de Japanse traditie ontwikkelt schoonheid zich indien een persoon deze drie factoren in zich kan harmoniseren. Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst volgens een eeuwenoude tradities.
Japanse gezichtsmassage: een stralend uiterlijk komt tot bloei.
De Japanse nek en gezichtsmassage is een zeer zachte en verfijnde massage die de oppervlakkige en diepere gezichtshuid, gezichtspieren, drukpunten en meridianen volgens Japanse traditie behandelt. Ze brengt volgens de Japanse traditie, de Qi-energie van het hele lichaam en de geestelijke conditie in balans.
Japanse gezichtsmassage Massage Santo.
Deze Japanse gezichtsmassage is gebaseerd op de eeuwenoude Japanse traditie van gezichtsverzorging en gezondheidsproblemen, de shiatsu. Doorheen het gezicht kan je iemands gezondheid beter begrijpen, zowel fysiek, psychisch, emotioneel als spiritueel. De massage start met uitgebreide schouder, nek en hoofdmassage als activerende inleiding om spanningen los te maken en de doorstroming naar het gezicht te stimuleren.
Japanse gezichtsmassage massagepraktijk Crispinus.
Deze massage is een uitkomst voor mensen die geen volledige lichaamsmassage willen maar toch de ontspannende en verjongende resultaten van een massage willen ervaren. Japanse gezichtsmassage is een trationele Japanse kunst die dankzij de ontelbare toepassingen en verfijningen door de verschillende generaties heen is ontwikkeld tot een volwaardige en unieke.
Japanse gezichtsmassage.
Een Japanse gezichtsmassage heeft niet alleen een natuurlijk facelift effect, maar brengt ook de energie van het lichaam in balans. Japanse gezichtsmassage bestaat uit een ontspannende schouder en nekmassage, een massage van de gezichtsspieren, stimulatie van de meridianen, een hoofdhuidmassage en lymfedrainage.
Japanse gezichtsmassage in Rotterdam bij Massage Jolanda! Veilingkans.nl.
Een Japanse gezichts massage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsspieren, drukpunten en meridianen behandelt volgens de Japanse medische traditie. Japanse gezichtsmassage bestaat uit een ontspannende schouder en nekmassage, een massage van de gezichtsspieren, stimulatie van de meridianen, een hoofdmassage, en lymfedrainage.

Contacteer ons