Meer resultaten voor hoofdmassage

   
 
hoofdmassage
 
Chinese hoofdmassage cursusaanbod OTCG.
De Chinese hoofdmassage wordt stap voor stap aangeleerd en is meteen toepasbaar in de praktijk. In ongeveer 30 minuten zal de therapeut een massage kunnen aanbieden die stress en spanningen vermindert terwijl de huid, de organen en de algemene gemoedstoestand positief beïnvloed worden.
Ayurvedische hoofdmassage Body Relax.
Omdat het hoofd het centrum van het hele zenuwstelsel is, brengt een hoofdmassage het hele zenuwstelsel tot rust. Niet alleen tot rust maar een hoofdmassage kan ook geestverhelderend werken. Een hoofdmassage voor het slapen gaan heeft een diepe slaap als gevolg.
Japanse gelaats en hoofdmassage 25 Thermae Grimbergen Thermae.com.
Japanse gelaats en hoofdmassage 25. De Japanse gelaats en hoofdmassage is een zalige hoofd, nek en gelaatsmassage waarbij technieken uit de drukpuntmassage en lymfedrainage worden gebruikt. Een Japanse gelaats en hoofdmassage is niet alleen enorm ontspannend, het verbetert tevens de huidconditie.
Hoofdmassage Antwerpen Massage Antwerpen.
Een hoofdmassage is de ultieme oplossing als u komaf wil maken met uw steeds terugkerende hoofdpijn of migraine. Een hoofdmassage is een type massage waarbij de specialist vaak gebruik maakt van goed ruikende oliën die het de ontvanger makkelijker maken om in een staat van algehele relaxatie te komen.
Japanse gezichts-nek en hoofdmassage behandeling.
Door deze massage wordt u niet enkel verwend, maar bovenal zal uw gezicht uw gezondheid laten uitstralen. Japanse gezichts-nek en hoofdmassage bestaat uit een ontspannende schouder en nekmassage, een massage van de gezichtsspieren, stimulatie van de meridianen en een hoofdhuidmassage.
Waarom een hoofdmassage? Massage Marin.
De effecten van een hoofdmassage zijn niet alleen lichamelijk maar werkt ook mentaal door. Hoofdmassage kalmeert en ontspant, en het kan zorgen voor een betere nachtrust. Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt een hoofdmassage het hele zenuwgestel tot rust.
Indiase hoofdmassage Massageschool Carpe Diem.
Bij babys wordt de massage dagelijks toegepast; vanaf een leeftijd van 6-7 jaar wordt de massage aangeleerd om binnen familiekring toe te passen. Vrouwen onderhouden de hoofdmassage om de haren gezond en glanzend te houden; bij de mannen is de hoofdmassage een onderdeel van het bezoek aan de barbier.
HOOFDMASSAGE Gent met anti stress Kobido Japanse gezichtsmassage.
Bedrijfsmassage gebeurt meestal door middel van stoelmassage, maar ook hoofdmassage is uitstekend geschikt als bedrijfsmassage. Wenst u zelf hoofdmassage aan te leren, dan ontmoeten wij u graag op onze cursus hoofdmassage. Via ons ebook hoofdmassage kan u thuis onze massagetechnieken aanleren.
Chinese hoofdmassage Naturopaat Regio Oostende Brugge.
Workshop traditionele Chinese hoofdmassage. Tijdens deze workshop leert u zowel uw eigen hoofd als van iemand anders masseren. Verlos u en de ander van stress, spanning, hoofdpijn, Ideaal om het hoofd eens helemaal leeg te maken. Wenst u hierover meer te weten, neem contact op met Kristof.
Zo geef je jezelf een hoofdmassage Sante.nl.
Besteed dan eens wat extra aandacht aan je haar en je hoofd. Neem na het wassen uitgebreid de tijd om een voedend masker of een verzorgende haarolie aan te brengen. Tijdens de behandeling kun je meteen je hoofdhuid meenemen voor een weldadige hoofdmassage. Zo geef je jezelf een hoofdmassage.

Contacteer ons