Op zoek naar duo massage?

   
 
duo massage
 
Massages in Dilsen-Stokkem Elen Xandra's' Beautysalon.
en hotstone massages. In samenwerking met een professionele schoonheidsspecialiste en masseuse is het nu mogelijk. om duo ontspannende lichaams massages of hotstone massages uit te voeren. Dit geldt alleen bij een minimale boeking voor beiden van een volledige ontspannende lichaams-massage.
DUO Massage Antwerpen The Wellness Room.
Bij The Wellness Room kan je terecht voor professionele duo massage in Antwerpen. We bieden maar liefst 21 verschillende soorten massage. Deze worden onderverdeeld in 4 categorieën: energetisch, ontspannend, internationaal en pijnklachten. Ook bestaat er de mogelijkheid van een mix van massagetechnieken. Onze populairste behandeling voor 2 personen is de duo lounge massage.
Duo Massage Arrangement.
foto's' prive sauna fire. Privé Sauna Atrium. Foto's' Prive Sauna Atrium. Privé Sauna Wood. beschikbaarheid te everberg. deep tissue massage. akwa duette massage. massage arrangement discovery. massage arrangement spirit. massage arrangement comfort. massage arrangement luxe. luxe romantisch arrangement. luxe wellness arrangement.
Duo massage.
Het kenmerk van duo massages is dat u tegelijk gemasseerd wordt door twee gespecialiseerde massagetherapeuten in één ruimte. Omdat er voor duo massage op een tweede massagetherapeut beroep moet worden gedaan, is het belangrijk tijdig een afspraak te maken! Lava Shell massage: 110.
Duo Massage Gezond op Maat Sint-Niklaas.
Duomassage bij Gezond op Maat in Sint-Niklaas gebeurd altijd in aparte ruimtes. Het uitgangspunt van onze massages is altijd Massage op Maat van de klant. Samen met je vriend, vriendin, moeder, dochter genieten van een massage? Duo Massages in Sint-Niklaas.
SkyNooz.be Exclusieve Duo-Massage.
Stel het je even voor: je voelt de aanwezigheid van iemand die heel belangrijk voor je is, vlak naast je. Je hoort de strelende golven van muziek. Je ruikt inspirerende geuren, die je zelf hebt uitgekozen. Onze Dark Eye-ervaring schakelt de prikkels naar twee zintuigen zien en proeven tijdelijk uit. Zo kan je alles veel intenser voelen, ruiken en horen. Uniek en helemaal Made by Nooz. Nog mooier: je mag zalig lang nagenieten van je massage-ervaring. Zonder tijdsdruk of blik op de klok. Zolang je dat zelf wil. Kies zelf of je deze Duo Massage wil komen ervaren met zijn tween, vieren of zessen.
AQUABELLO WELLNESS.
Duo massage Mutua Fides.
Voor de jarige. Duo massage aan huis. Geniet samen van een deugddoende massage in dezelfde ruimte. Een heerlijk massage met uw partner, geliefde, vriend of vriendin. Heerlijk ontstressen bij een massage afgestemd op jullie. Vandaag is een dag voor jullie!
Duo-massage de juiste keus voor jou? Lees de guide! Treatwell.
Daarnaast is een duo-massage ook de perfecte manier om een massage te introduceren bij iemand die nog nooit een massage heeft gehad of bij wie nerveus is om door vreemde mensen aangeraakt te worden. Kies voor een duo-massage en geniet van een ultiem ontspannende treatment samen met je grote liefde, een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin.
duomassage.
Kies voor een duo-massage met een warme kop thee achteraf en tijd om rustig bij te komen 15, uur: 125 in de winter aan de open haard, in de zomer badend in het groen met toegang tot het terras en de tuin.

Contacteer ons